Rebranding og Status

Oprettet d.

Rebranding og Status

Sidst på året 2022 skete der noget stort i vores virksomhed. Vi skiftede navn fra ComTeam Soft ApS til det mere moderne og innovative navn, WiconSoft ApS. Det var en stor beslutning, men vi følte, at det var vigtigt at følge med tiden og signalere vores ambitioner om at være en solid og transparent virksomhed inden for vores felt.

Efter navneskiftet var der en del arbejde at gøre. Vi skulle omlægge systemer og få ryddet op i gamle navne, og det har bestemt ikke været uden udfordringer. Det har set en smule rodet ud, og det beklager vi meget. Men vi er ved at være i mål med de forskellige sider, og som de sidste ting falder på plads, kan vi begynde at fylde en masse relevant information på vores hjemmeside.

Men det er ikke kun oprydning og rebranding, der har været på dagsordenen. Vi har også brugt tiden på at udvikle en masse nyt og lave en masse nye features, som vi glæder os til at præsentere her på siden. Vores Easy system og Kompas4 vil snart få en opdatering, der vil gøre dem endnu mere brugervenlige og effektive.

Vi har desuden indgået et partnerskab med nogle af de mest innovative virksomheder på markedet, herunder DanDomain og SpicyWeb. Vi er meget begejstrede for at kunne annoncere, at integrationen mellem DanDomains Hostede shop og Kompas4 snart vil blive frigivet. Ligeledes vil SpicyWeb tage sig af alle integrationerne mellem Woocommerce og Kompas4.

Vi vil snart offentliggøre mere information om alle disse spændende muligheder her på vores hjemmeside. Hvis du imidlertid sidder inde med nogle spørgsmål eller ønsker mere information, er du velkommen til at kontakte os på telefon 44 22 44 11 eller ved at klikke på kontakt linket på vores hjemmeside. Vi vil besvare alle dine spørgsmål så hurtigt som muligt.

Vi er meget glade for at kunne dele disse opdateringer med dig, og vi ser frem til at fortsætte med at forbedre vores produkter og tjenester i takt med vores kunders behov og ønsker. Tusind tak for din fortsatte støtte!

Bedste hilsener,

Micael Torp

WiconSoft ApS