Godt økonomisystem, der er fleksibel i moduler og funktioner.

 

Uniconta holder styr på alt fra regnskab, økonomi, debitor, kreditor, CRM, lager, logistik, projekter, anlæg og produktionsstyklister, og understøtter digitalisering af bilag og arbejdsprocesser. Det er gearet til at følge din virksomhed, uanset om der er tale om simpel bogføring og fakturering til kompleks styring af en international virksomhed.

Med Uniconta er du klar til at håndtere kravene omkring digitalisering af bilag og arbejdsprocesser. Så du kan drive din virksomhed på et solidt fundament.

Uniconta er udviklet af Erik Damgaard, en veteran indenfor ERP og økonomisystemer. 

Derfor skal du bl.a. vælge Uniconta

  • Effektiv håndtering af digitalisering af bilag og bilagsflow
  • Uniconta giver tidsbesparelse på daglige rutiner, søgninger, genfinding af bilag og dokumentation
  • Dine data er sikkert gemt i skyen. Alt er samlet ét sted, så du får et unikt og komplet overblik over hele din virksomhed
  • Let integration til mange andre systemer
  • Tilpasses din virksomheds behov, så du ikke skal betale mere for det, du ikke bruger!
  • Erik Damgaards programmer har altid været kendetegnet ved en veludbygget værktøjskasse. Uniconta er ingen undtagelse
  • Flere og flere revisorer anbefaler Uniconta

Fuld fleksibilitet

Selvom Uniconta er et standard økonomisystem, er det fleksibelt opbygget, så du selv kan tilpasse løsningen med egne felter, kartoteker og skærmbilleder. Det betyder, at du ikke er afhængig af, at dine ønsker til ændringer skal passe sammen med andre virksomheder.

 

 

 

International løsning

Uniconta understøtter virksomheder, der både har egne kontorer i udlandet eller medarbejdere, der ønsker at anvende Uniconta på et andet sprog. 25 sprog og alle valutaer er tilgængelige i Uniconta, som allerede i dag anvendes i mere end 35 lande.

PRØV UNICONTA GRATIS I 30 DAGE

Du kan prøve Uniconta med dine egne data fra dit nuværende regnskabsprogram. Du kan også vælge at starte helt forfra. Begge dele er helt gratis i 30 dage. Så får du mulighed for at lære alle moduler og funktionaliteten at kende med data, du kender. Det er først, når du tegner et abonnement på Uniconta, at du skal begynde at betale.

Ønsker du ikke at anvende Uniconta når prøveperioden er ophørt, bliver dine data automatisk slettet efter en periode uden aktivitet.

 

Vi du vide mere om UniConta. Så kontakt os på telefon +45 44 22 44 11 eller læs mere på https://www.uniconta.com

Du kan også udfylde vores kontaktformular, og vi kontakter dig hurtigst muligt. Klik Her